St Goar, ons schip was altijd in de familie

François Willems en Annuschka Ysebaert varen op de St Goar. Dit schip is vanaf de bouw in de familie.
François Willems en Annuschka Ysebaert varen op de St Goar. Dit schip is vanaf de bouw in de familie.

A/B MS ST GOAR – François Willems en Annuschka Ysebaert varen al 35 jaar samen op de St Goar. De ouders van François lieten dit schip in 1964 bouwen en het was in die tijd dè nieuwbouw. François en Annuschka stapten erop na hun huwelijk. Ze denken nog een jaar of vijf op dit schip te varen en haar dan te verkopen of te slopen, want ze hebben geen opvolging omdat hun kinderen voor een bestaan aan de wal hebben gekozen. Erg rouwig zijn ze er niet om. ‘Het gaat ze goed. Dat is toch hetgeen een mens het meest gelukkig maakt, dat je kinderen en kleinkinderen het goed doen’, vertellen ze.