Inschrijven Aquarunningtraining in Nijmegen september 2020

Op maandagavond 14, 21, 28 september en 5 en 12 oktober van 20.00 tot 21.00 is er een serie van vijf aquarunningtrainingen in het Erica Terpstrabad, Kwakkenbergseweg 25, 6523 MJ in Nijmegen. De kosten voor deze vijf trainingen zijn EUR 46,85.
Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in een baan in het zwembad loopvormen en intervaltraining doet. De wetbelt zorgt ervoor dat jij een verticale positie in het water hebt en dat je hoofd boven water blijft. Aquarunning is low-impact en doe je zonder muziek. Je traint met een groep in een baan in het grote 25 m bad van het Erica Terpstrabad.
Lees hier meer over het inschrijven voor de aquarunningtrainingen