Over mij

Henriette Driesen-Joanknecht 2020
Henriette Driesen-Joanknecht 2020

Henriette Driesen-Joanknecht

Ik ben de eenmanszaak Henriettezzp in februari 2017 begonnen, nadat ik 20 jaar als zelfstandige op een volcontinu varende binnenvaarttanker heb gewerkt in een VOF met mijn man. In die twintig jaar deed ik naast mijn varende werk allerlei nevenactiviteiten die ik belastingtechnisch opvoerde als overige werkzaamheden. We stopten begin 2017 met die manier van werken en leven, omdat we ons aandeel in het schip kwijt konden en het rustiger aan wilden doen. Voor mijn man betekende dat een baan in loondienst met geregelde vrije tijd op een schip dat niet in volcontinudienst vaart, voor mij de voortzetting van mijn overige werkzaamheden voor eigen rekening vanaf een vaste standplaats.

Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden voor Henriettezzp bestaan momenteel uit sportmassage, hardlooptrainer, journalistiek in zowel tekst als beeld en online handel, maar ik ben uiteraard in te huren voor andere werkzaamheden zolang die aansluiten bij mijn vaardigheden. Daarnaast ben ik werkzaam als zwemonderwijzer, toezichthouder en de huishoudelijke dienst in de Nijmeegse zwembaden. Ik beschik over een btw-nummer.

Diploma’s en opleidingen

Onder andere Sportmassage NGS, zwemonderwijzer, hardlooptrainer, Rijnpatent tot Mannheim, groot vaarbewijs A+B, radarpatent, ADN N+C, Veiligheidsadviseur binnenvaart, Logistiek management (NEMAS), ondernemer binnenvaart, journalistiek, copywriting (cursus), ehbo, middenstandsdiploma, sociale hygiëne, Rijbewijs B.